Tonnikalapasta Kapriksilla

Kokeile herkullista tonnikalapastaa tuorejuustolla ja kapriksilla! Tämä nopea resepti valmistuu vain 20 minuutissa. Nauti arjen helmi heti!

300 g pastaa
2 prk tonnikalaa
1 sipuli
ripaus oreganoa, timjamia ja rosmariinia
ripaus suolaa ja pippuria
200 g yrtti-tuorejuustoa
30 g kapriksia
1 rkl hunajaa
1 sitruunan mehut

Tonnikalapasta on todellinen arjen helmi! Tämä nopea ja herkullinen resepti on suoraan Rosan reseptitaituri Essin suosikkilistalta.

1. Aloita sekoittamalla kulhossa yrtti-tuorejuusto, kaprikset, hunaja ja sitruunan mehu. Muussaa ainekset tasaiseksi ja sileäksi tahnaksi.

2. Kuullota pannulla hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää pannulle tonnikalat ja mausta kuivatuilla yrteillä: oreganolla, timjamilla ja rosmariinilla. Keitä samalla pastat suolatussa vedessä al dente -asteelle. Ota talteen noin 1 dl pastan keitinvettä.

3. Kun pasta on valmis, yhdistä pastat ja tonnikala pannulla. Lisää tuorejuusto-kapristahna sekä varattu keitinvesi. Sekoita hyvin, kunnes kastike on tasaista. Maista ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

4. Tarjoile annokset koristeltuna tuoreella timjamilla. Nauti heti!

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 20 min



Tietoa reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4