Tonnikalapasta
Kokeile tätä helppoa tonnikalapasta reseptiä, joka valmistuu vain 20 minuutissa! Täydellinen nopea ruoka neljälle henkilölle. Lue ohjeet nyt!
300 g pastaa
KASTIKE
1 sipuli
1 rkl öljyä
3 valkosipulinkynttä
2 tlk tonnikalaa öljyssä
400 g tomaattimurskaa
ripaus suolaa ja pippuria
2 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
Tämä helppo tonnikalapasta on ollut Rosan suosituin resepti jo monta vuotta!
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi.
2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipulit ja valkosipuli öljyssä. Lisää valutetut tonnikalat ja kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista hetki. Lisää lopuksi ruokakerma ja hienonnettu basilika.
3. Yhdistä pasta ja kastike. Koristele tuoreella basilikalla.
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4