Pasta Pronto

Valmista herkullinen pasta pronto nopeasti ja helposti! Tässä yksinkertaisessa reseptissä yhdistyvät valkosipuli, tomaattimurska ja parmesaani. Täydellinen valinta kiireiselle päivälle.

300 g pastaa


ripaus chilirouhetta ja pippuria


1 prk tomaattimurskaa (n. 400-500g)


2 valkosipulinkynttä


reilusti parmesaaniraastetta


1 pkt pieniä mozzarellahelmiä


tuore basilika koristeluun


Pasta pronto eli nopea pasta on täydellinen valinta kiireiselle päivälle!

1. Keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

2. Kuumenna pannu ja lisää siihen 2 kokonaista valkosipulinkynttä. Valkosipulia ei tarvitse pilkkoa, sillä se poistetaan myöhemmin kastikkeesta.

3. Lisää pannulle chilihiutaleita ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua hiljalleen. Jos haluat, voit lisätä lorauksen punaviiniä kastikkeeseen rikastuttamaan makua. Nosta valkosipulit pois kastikkeesta.

4. Kun pasta on al dente, siirrä se pannulle kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa loraus pastan keitinvetta saadaksesi halutun koostumuksen.

5. Mausta annos runsaalla pippurilla ja ripottele päälle raastettua parmesaania. Asettele pasta lautasille ja koristele mozzarellalla tai burratalla sekä tuoreella basilikalla.

Annosmäärä: 4 Valmistusaika: 20 min


Tietoa reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4