Herkkutattipasta

Löydä herkkutatti resepti, joka tekee syksyn täydelliseksi! Helppo ja nopea pasta herkkutatilla, sipulilla ja kermalla. Tarjoile parmesaanin kera.

3 isoa herkkutattia
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 dl kermaa
400 g tuorepastaa
1 dl parmesaaniraastetta

**Herkkutattipasta on syksyn odotetuin ruoka!**

1. Valmistele sienet sen mukaan, ovatko ne tuoreita vai säilöttyjä. Herkkutatteja saa myös säilykkeenä miedossa suolaliemessä, jolloin ne riittää vain pilkkoa käyttöön.

2. Viipaloi herkkutatit ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit ja paista tatteja hetki pannulla. Kun tateista on haihtunut ylimääräiset nesteet, lisää öljyä, voita ja sipulit.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tuorepasta kypsyy nopeasti, joten se vaatii vain muutaman minuutin keittoajan.

4. Mausta sieni-sipuliseos suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kerma ja anna kastikkeen hautua hetki.

Tarjoile herkkutattikastike pastan kanssa ja ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa.

**Annosmäärä:** 4 **Valmistusaika:** 10 min.

Tietoa reseptistä

valmistusaika: 
10 min
annosmäärä: 
4