Broilerinmaksa-pasta
Kokeile helppoa broilerinmaksa pasta -reseptiä! Kypsennä maksa pannulla ja yhdistä kermainen kastike sieniin. Täydellinen ateria muutamassa minuutissa.
1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
loraus marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria
Broilerin maksa kypsyy pannulla nopeasti parissa minuutissa ja maistuu sienien kanssa kermaisessa kastikkeessa!
1. Sulata broilerinmaksat huoneenlämpötilaan.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuivaa sulaneet maksat talouspaperilla ja leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipulit ja valkosipulit rosmariininoksien kera öljyssä pannulla noin 5 minuuttia.
4. Kääntele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää maksat pannulle ja paista niitä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Ota maksat hetkeksi pois pannulta ja paista tilalle
sienet muutaman minuutin ajan. Kaada viini pannulle ja anna sen kehitellä hetki. Lisää kerma ja anna kastikkeen porista muutama minuutti.
5. Valuta kypsä pasta ja säästä hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarvit
taessa säästämälläsi keitinvedellä.